Presemo-aktivointisovellus

Services
1222
Service status
4 - Käytössä
Service is meant for
Henkilöstö
Short description

Opettajille tarkoitettu, opetuksen aikaiseen opiskelijoiden aktivointiin tarkoitettu palvelu.

Service description

Presemo on selainpohjainen aktivointityökalu, joka sopii opetuksen aikaiseen opiskelijoiden aktivointiin esimerkiksi luennolla kysymyksin, äänestyksin ja keskusteluin. Ohjelmistoasennuksia ei tarvita.

Responsibilities

Opetusteknologiakeskus vastaa käyttäjätuesta. Järjestelmän toimittaja Screen.io vastaa sovellusylläpidosta.

User support

Käyttäjätukea antaa opetusteknologiakeskus (ok-presemo@helsinki.fi). Vastaukset tukipyyntöihin pyritään antamaan kahden päivän kuluessa virka-aikana.

Service provider
TIKE
Service manager
Sanna Siirilä
Back to top