Unix-kotisivujen siirto mikroverkon webihakemistoon

Kotisivusi ovat Linux-palvelimella markka.it.helsinki.fi paikassa HY-Unix/public_html. Kotisivuhakemistosi on näkyvissä palvelimella paikassa /home/ad/web1/käyttäjätunnus (esim. /home/ad/web1/rkeskiva)

Voit siirtää tai kopioida sinne haluamasi kotisivumateriaalit esim. cp -komennolla:

cp -r HY-Unix/public_html/. /home/ad/web1/käyttäjätunnus

Voit myös kytkeä kotisivuhakemiston suoraan työasemaasi ja päivittää sivut modernimmin ohjeiden https://helpdesk.it.helsinki.fi/help/3078 mukaan.

Kotisivujen osoite on www.mv.helsinki.fi/home/käyttäjätunnus (esim. www.mv.helsinki.fi/home/rkeskiva).

Muistutus: Vanhojen kotisivujen osoite www.helsinki.fi/~tunnus on ohjautuu osoitteeseen www.mv.helsinki.fi/home/käyttäjätunnus