SAP: Ponnahdusikkunat

SAP-järjestelmä käyttää ponnahdusikkunoita. Selaimissa ponnahdusikkunat on oletusarvoisesti estetty ja näytölle tulee ilmoitus niiden sallimisesta. SAP-järjestelmän käyttöliittymässä kysymys vilahtaa nopeasti näkyvillä, mutta katoaa heti. Käytännössä ongelman huomaa siitä, että laskut ja muistiot eivät avaudu.

Oikeat ponnahdusikkuna-asetukset

Yliopiston koneilla asetukset ovat kunnossa, mutta muilla koneilla joudut lisäämään asetuksiin itse hyväksyttävät osoitteet kohtaan Pop-ups and redirects

Lisää hyväksyttävien osoitteiden kohtaan seuraavat osoitteet:

• https://sapwww.sap.helsinki.fi
    • https://saqwww.sap.helsinki.fi
    • https://sadwww.sap.helsinki.fi
    • https://saswww.sap.helsinki.fi
    • https://saphr.sap.helsinki.fi