Microsoft 365: Jaetun postilaatikon lisääminen Outlookiin

Normaalisti jaettu postilaatikko ilmestyy automaattisesti näkyviin. Jos näin ei käy, noudata tätä ohjetta.

Muiden ohjelmien käyttöohjeita (Outlook Web App OWA, Mac Outlook, Thunderbird)

Avaa Outlook (Start > Microsoft Office > Outlook).

Outlookissa mene seuraavaa polkua:

• File
    • Account settings > Account settings...

• Jos sinulla on useampi tili, valitse Microsoft Exchange -tili (kuvassa näkyvä etunimi.sukunimi@helsinki.fi -tili)
    • Napsauta Change.

• Napsauta More settings.

• Avautuu uusi ikkuna. Mene välilehdelle Advanced ja napsauta Add.

Kirjoita jaetun postilaatikon sähköpostiosoitteen alku (ilman @helsinki.fi) ja napsauta OK.

Palaat edelliseen ikkunaan, jossa nyt näkyy lisätty kansio. Napsauta OK.

Palaat Server Settings -ikkunaan. Napsauta Next.

Ja lopuksi napsauta Finish

Nyt postilaatikko näkyy valikossa.