ID Point - yhteystiedot

Huom!

ID Point -palvelu on 18.3.2020 väliaikaisesti pois käytöstä, johtuen kirjastojen sulkemisesta. Olethan yhteydessä Helpdeskiin, jos tarvitset salasananvaihdon kanssa apua.

ID Point tunnistuspalvelun avulla yliopistolaiset voivat helposti ja turvallisesti käyttää henkilötunnistusta vaativia Helpdeskin palveluja puhelimitse. Käy siis ensin ID Point -tunnistuspisteellä ja soita sitten Helpdeskiin.

ID point logoLisätietoja ID Pointista

Huomioithan ID Pointin aukioloajat!

Tabs

Tarkka ohje

ID Point -tunnistuspisteet ovat auki omien aikataulujensa mukaan. Tarkista aukioloajat alla olevien linkkien takaa.

• ID Point -palvelupiste toimii jokaisen kirjaston toimipaikan asiakaspalvelupisteen yhteydessä.
  • Huomioithan, että ID point toimii kirjastossa vain asiakaspalveluaikoina.

Huomioi myös saamaasi ID Point -tunnistuskoodin voimassaoloaika. Tarkista siis myös Helpdeskin aukiolot.

ID Point -tunnistuspisteet pääkaupunkiseudulla

Kaisa-talon kirjasto (pääkirjasto)
Fabianinkatu 30, sisääntuloaula (3. kerros), kirjaston ID Point -palvelupiste.
Piste palvelee sekä henkilökuntaa että opiskelijoita.

Kaisa-talon opiskelijapalvelut
Fabianinkatu 30, sisääntuloaula (3. kerros), opiskelijaneuvonnan palvelupiste.
Piste palvelee kaikkia Helsingin yliopiston opiskelijoita.
Opiskelijaneuvonnan palvelupisteistä vain Kaisa-talon pisteellä on ID Point -palvelupiste.

Kumpulan kampuskirjasto
Gustaf Hällströminkatu 2
Physicum

Meilahden kampuskirjasto Terkko Health Hub
Haartmaninkatu 4
2.kerroksessa, kirjaston palvelutiskillä

Viikin kampuskirjasto
Viikinkaari 11 A
Infokeskus Korona

Muut ID Point -tunnistuspisteet

Hyytiälän metsäasema
Hyytiäläntie 124
Korkeakoski

Kilpisjärven biologinen asema
Käsivarrentie 14622
Kilpisjärvi

Lammin biologinen asema
Pääjärventie 320
16900 Lammi

Ruralia-instituutti
Seinäjoki, Kampusranta 9

Tvärminnen eläintieteellinen asema
J.A. Palménin tie 260
Hanko

Värriön tutkimusasema
Ainijärventie 114
Ruuvaoja

Laitosten omat ID Point -tunnistuspisteet

Alla listatut pisteet eivät ole julkisessa käytössä. Pisteillä asiointi on useimmissa tapauksissa rajattu laitoksen henkilökuntaan. Kysy lisää omalta laitokseltasi.