Ryhmätallennustilan (P-asema) kytkeminen Cubbli-koneelle

Tarkka ohje

Kytkeminen yliopiston keskitetyssä ylläpidossa olevalle koneelle

Keskiteyssä ylläpidossa olevalle koneelle saat sekä ryhmätallennustilan (P-levy) että kotihakemiston (Z-levy) näkyviin yliopistovalikosta:

• P-aseman kytkeminen:
  • Z-aseman kytkeminen:

Kytkeminen omalle koneelle

Voit kytkeä ryhmätallennustilan (ryhmähakemiston) omalle koneellesi seuraavasti:

• Klikkaa kansio-ikonia.
  • Avaa File > Connect to Server.

Täytä kentät:

• Server: groupX.ad.helsinki.fi, jossa X on tulosyksikön numerokoodin (Hxxx) ensimmäinen numero, esim. Tietotekniikkakeskus H907 on group9
  • Type: Windows share
  • Share: tulosyksikön numero. Lista tulosyksiköistä on Flammassa.
  • Folder: oma ryhmähakemisto
  • Domain name: ATKK
  • Username: oma käyttäjätunnus
  • Password: oma salasana
  • Napsauta Connect.

Kuvassa esimerkkinä Tietotekniikkakeskus, H907: group9.ad.helsinki.fi

Kirjanmerkin tekeminen hakemistosta

Avautuvassa ikkunassa Network-otsikon alla näkyy liittämäsi kansion kuvake. Napsauta sitä hiiren oikealla painikkeella ja valitse Add Bookmark. Tämän jälkeen kansio näkyy Home-kansion Bookmarks-listassa. Sen voi tarvittaessa nimetä uudelleen napsauttamalla nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Rename.