Pulse Secure -ohjelman käyttö yliopiston tietokoneissa (Win10)

VPN-yhteysohjelmisto Pulse Secure mahdollistaa yliopistoverkon käytön langattomasti tai muualla kuin yliopiston tiloissa. Sovellus on valmiiksi asennettuna henkilökunnan kannettavissa tietokoneissa, joissa on Windows 10.

Tabs

Tarkka ohje

VPN-yhteyden avaaminen ja sulkeminen

• Avaa Start-valikko napsauttamalla ruudun vasemman alanurkan Windows-kuvaketta ja etsi ohjelmien joukosta Pulse Secure.
  • Sovellukseen on valmiiksi määritelty asetukset etäyhteyttä varten, joten voit painaa suoraan Connection -valikosta VPN-staff -yhteyden kohdalta Connect.
  • Sovellus avaa uuden ikkunan, jossa kysytään käyttäjätunnusta ja salasanaa. Syötä User Name -kenttään käyttäjätunnuksesi ja Password-kenttään salasanasi. Paina lopuksi Connect.
  • Pulse Secure antaa ilmoituksen kun yhteys on muodostettu. Ilmoitus aukeaa uuteen ikkunaan ja sulkeutuu automaattisesti hetken kuluttua. VPN-yhteys on päällä kunnes painat sovelluksen pääikkunasta VPN-staff -yhteyden kohdalta Disconnect-nappia.