Pulse Secure: VPN-yhteyden käyttö iPad, iPhone ja iPod touch

Tabs

Tarkka ohje

Pulse Secure mahdollistaa VPN-yhteyden eli yliopiston koneille rajattujen palveluiden käytön yliopiston verkon ulkopuolelta. Yhteyden muodostamiseen tarvitaan Pulse secure -sovellus, johon lisätään yhteysosoite.

• Lataa Pulse Secure -sovellus suoraan iOS-laitteen App Store -sovelluksella tai tietokoneen iTunesilla ja synkronoi se laitteeseen.
  • Käynnistä Pulse Secure ja hyväksy käyttäjäehdot napauttamalla ikkunan alareunasta Accept.
  • Lisää yhteysosoite napauttamalla Configuration-painiketta.
  • Täytä seuraavat kohdat ja napsauta lopuksi Save.
  • Avaa VPN-yhteys napauttamalla Connect
  • Kirjaudu omilla tunnuksillasi ja napauta Sign in. iOS-laitteen vasemmassa yläkulmassa lukee VPN, kun yhteys on muodostettu.

• Katkaise yhteys palaamalla Pulse Secureen ja napauta Disconnect