Pulse Secure yliopiston Windows 10 -koneissa

Pulse Secure VPN -palvelussa on käyttökatko alkaen 9.1.2020  ohjelmistopäivityksen vuoksi. Tänä aikana VPN-yhteyden muodostaminen Pulse Secure -palvelun avulla ei toimi.

Käytä Pulse Securen sijaan OpenVPN-ohjelmaa.
Ohje yliopiston Windows-koneille on täällä ja kotikoneille täällä.

Lue lisää Flammasta.

VPN-yhteysohjelmisto Pulse Secure mahdollistaa yliopistoverkon käytön langattomasti tai muualla kuin yliopiston tiloissa. Sovellus on valmiiksi asennettuna henkilökunnan kannettavissa tietokoneissa, joissa on Windows 10.

Tämä ohje on tarkoitettu yliopiston keskitetyssä ylläpidossa oleville koneille. Pulse Secure -ohjeet kotikoneille ovat täällä.

Tabs

Tarkka ohje

VPN-yhteyden avaaminen ja sulkeminen

• Avaa Start-valikko napsauttamalla ruudun vasemman alanurkan Windows-kuvaketta ja etsi ohjelmien joukosta Pulse Secure.
  • Sovellukseen on valmiiksi määritelty asetukset etäyhteyttä varten, joten voit painaa suoraan Connection -valikosta VPN-staff -yhteyden kohdalta Connect.
  • Sovellus avaa uuden ikkunan, jossa kysytään käyttäjätunnusta ja salasanaa. Syötä User Name -kenttään käyttäjätunnuksesi ja Password-kenttään salasanasi. Paina lopuksi Connect.
  • Pulse Secure antaa ilmoituksen kun yhteys on muodostettu. Ilmoitus aukeaa uuteen ikkunaan ja sulkeutuu automaattisesti hetken kuluttua. VPN-yhteys on päällä kunnes painat sovelluksen pääikkunasta VPN-staff -yhteyden kohdalta Disconnect-nappia.