HUPnet-yhteyden muodostaminen (Linux)

Osana langattomien vierailijaverkkojen uudistusta HUPnet-verkkoon voi 1.2.2019 alkaen kirjautua ainoastaan HUPnet-tunnuksilla

• Henkilökunta ja opiskelijat voivat edelleen käyttää tietoturvallista eduroam-verkkoa.
  • Saat ladattua eduroam-asetukset kun olet HUPnet-verkossa. Tällöin pääset lataamaan eduroam-asetukset kirjautumatta erikseen HUPnetiin.
    Nouda eduroamin asennustyökalu täältä: https://cat.eduroam.org

Tabs

Tarkka ohje
  • Avaa langattomat yhteydet.
    Hupnet-yhteyden muodostaminen linuxilla

• Valitse Univ Helsinki HUPnet.

Hupnet-yhteys linuxilla - verkon valitseminen

• Yhteys HUPnetiin avautuu.

Ilmoitus Hupnet-yhteyden muodostumisesta

• Avaa selain.

Hupnet-yhteys - selaimen avaaminen

• Selain avautuu HUPnetin kirjautumissivulle. Anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Hupnetin kirjautumissivu

Nyt olet kirjautunut HUPnet-verkkoon ja voit jatkaa haluamallesi sivulle.