Kielenvaihto Google Chromessa

Näillä ohjeilla saat vaihdettua kielen englanniksi. Voit soveltaa tätä ohjetta myös muiden kieliversioiden asentamiseen.

Tabs

Pikaohje

Napsauta kolmea pistettä ikkunan oikeassa yläkulmassa. Valitse Asetukset (Settings).

Avautuu Asetukset (Settings) -ikkuna. Napsauta hampurilaisvalikkoa ikkunan vasemmassa reunassa.

Avaa Lisäasetukset (Advanced) -valikko. Valitse avautuvasta valikosta Kielet (Languages)

Avaa Kieli (Language) -valikko. Valitse haluamasi kieli (esim. englanti) napsauttamalla kielen perässä olevaa kolmea pistettä  ja valitse Näytä Google Chrome tällä kielellä (Display Google Chrome in this language). Vaihtoehtoisesti voit myös raahata ensisijaisen kielen ylimmäiseksi listassa.

Napsauta Käynnistä uudelleen (Relaunch).

Kun selain käynnistyy uudelleen, on kieli vaihtunut valittuun kieleen.