Office 365: Ensimmäisen tilin luonti Outlook 2010 ja Outlook 2013

Tabs

Tarkka ohje

Tämä ohje koskee yliopiston keskitetyssä hallinnassa olevan koneen asetusten säätämistä. Ohjeet kotikoneelle löytyvät täältä >>

• Käynnistä Outlook (Start > All Programs > Microsoft Outlook 2010/2013). Ensimmäistä kertaa avatessa avautuu asennusvelho, jonka avustuksella pääset helposti alkuun. Paina Next.
  • Kun Outlook 2010/2013 käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelma kysyy halutaanko luoda uusi sähköpostitili.
  • Napsauta Next.
  • Ohjelma tunnistaa automaattisesti tiedot sisäänkirjautuneesta tunnuksesta.
  • Paina Next

• Outlook etsii sähköpostiosoitteen perusteella palvelinasetukset automaattisesti.
  • Seuraavaksi kysytään kirjautumista Office 365-palveluun. Kone ehdottaa etunimi.sukunimi@helsinki.fi -tunnusta. Vaihda tunnus muotoon tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
  • Kirjoita salasanasi ja napsauta OK.

Voit myös valita Remember my creditentials. Mikäli et halua laittaa ruksia ruutuun, salasana kysytään käynnistyksessä aina avattaessa.

• Jos sähköpostilaatikko on olemassa ja salasana on annettu oikein, tilin luonti onnistuu.
  • Napsauta Finish.

Outlook avautuu ja pääset nyt käyttämään sähköpostiasi. Palvelin tekee taustalla vielä viimeistelyä, ja postien latautuminen voi vielä jonkun aikaa.

Jatka tästä Outlookin käyttöohjeisiin >>>

Voit lisätä Outlookiin myös muita sähköpostitilejä. Katso ohje.