Ongelmatilanteet tulostusjärjestelmän päivityksen jälkeen

Pikaohje

Tulostusjärjestelmän päivityksessä 19.2.2019 tulostusjonojen nimet ovat muuttuneet. Tämä on aiheuttanut epätietoisuutta käyttäjille.

Uudet jonot tulevat käyttöön automaattisesti, mutta joissakin tapauksissa viiveellä. Voit nopeuttaa asiaa hakemalla jonot käyttöön itse manuaalisesti:

Hae tulostimet seuraavalla tavalla:

• Avaa HY Install Printers (ohje https://helpdesk.it.helsinki.fi/help/10515)
  • Suomenkieliset tulostusjonot Punakuusi jne. on korvattu englanninkielisillä nimillä (Spruce1, Birch1, Pinewood1)
  • Jos tulostat Smartcard-monitoimilaitteelle, älä hae yksittäisen laitteen sarjanumeroa vaan hae tulostusjonoja sanalla smartcard
    • Windows-käyttöjärjestelmälle valitse jono, jossa lukee PCL
    • Macille valitse jono, jossa lukee PS
  • Mikäli tulostus ei jonon lisäämisen jälkeenkään toimi, käynnistä tietokone uudelleen. Jos uudelleenkäynnistys ei auta, ota yhteyttä Helpdeskiin