Suomi.fi-tunnistautuminen

Joulukuussa 2017 siirrytään käyttäjätunnusten aktivoinnissa ja salasanan resetoinnissa käyttämään vanhan Vetuma-tunnistuksen sijaan Suomi.fi-palvelua.

Tunnistuspalvelun muutos ei käyttäjän kannalta aiheuta suuria muutoksia. Pankki- tai mobiilitunnistautumista ennen ja sen jälkeen näytettävä sivu muuttuu Suomi.fi:n ulkoasun mukaiseksi.

Yksiköt, jotka eivät siirry käyttämään Suomi.fi-tunnistautumista:

• Suomen molekyylilääketieteen instituutti (FIMM)
  • Alumni sähköposti
  • TUHAT-tutkimustietojärjestelmä