VPN-portaali: Tiedostojen lataaminen, vieminen ja poistaminen

Tabs

Tarkka ohje

Kirjaudu VPN-portaaliin osoitteessa https://www.vpn.helsinki.fi/

Tiedostojen lataaminen

• Avaa haluamasi verkkoasema napsauttamalla sen nimeä.
  • Paikanna haluamasi tiedosto. Voit liikkua kansiosta toiseen napsauttamalla niiden nimeä. Taaksepäin pääset napsauttamalla yläosan linkkejä.

• Paikanna haluamasi tiedosto. Voit liikkua kansiosta toiseen napsauttamalla niiden nimeä. Taaksepäin pääset napsauttamalla yläosan linkkejä.

Tiedostojen vieminen

• Jos haluat viedä tiedostoja verkkolevyllesi, avaa se kansio, mihin vietävän tiedoston haluat päätyvän ja napsauta Upload Files.
  • Napsauta sitten Choose File, paikanna haluamasi tiedosto ja napsauta Avaa (Open). Voit ladata useampia tiedostoja kerrallaan.
  • Kun olet valmis, napsauta Upload.

Tiedostojen poistaminen

• Paikanna poistettava tiedosto ja laita valintamerkki sitä vastaavaan ruutuun. Napsauta Delete-painiketta, kun olet valmis. Voit valita monta tiedostoa kerrallaan.