Windows Phone: Tietoturva

Mobiililaitteen suojaaminen pääsykoodilla on tärkeää, jotta laitteeseen tallennetut tiedot ovat suojassa.

Tabs

Pikaohje

Määritä tietoturvasetukset pyyhkäisemällä aloitusnäytöllä vasemmalle.

• Napauta Asetukset ja Lukitse näyttö
  • Napauta Ota salasana käyttöön, syötä salasana Uusi salasana - ja Vahvista salasana -kenttiin. Napauta Valmis

Puhelimen paikannustoiminto

• Napauta Asetukset ja valitse Paikanna puhelin
  • Napauta Tallenna sijaintini säännöllisesti karttatoimintojen parantamiseksi
  • Napauta Muodosta yhteys näihin toimintoihin nopeammin (voi kuluttaa enemmän akkua)