Kotihakemiston (Z-asema) yhdistäminen Cubbli-kannettavissa

Tämä ohje koskee kannettavia tietokoneita. Keskitetysti ylläpidettäviin pöytäkoneisiin kotihakemisto liitetään automaattisesti ilman että käyttäjän tarvitsee tehdä asialle mitään.

Kotihakemisto-ohjeen muille Linuxeille löydät täältä

Tabs

Tarkka ohje

Cubbli-työasemilla saat kotihakemiston auki HY-valikon kautta.

Huom! Avatessa Z-asemaa HY-valikon kautta ei tarvitse erikseen avata vpn-yhteyttä. Mikäli olet yliopiston ulkopuolisessa verkossa, järjestelmä pyytää kirjautumaan omilla yliopiston tunnuksillasi.