Kotihakemisto (Windows 7)

Yliopiston mikroverkon käyttäjillä on verkkolevyllä tiedostojen tallentamiseen oma kotihakemisto. Sinne on varattu pääsääntöisesti viisi gigatavua levytilaa. Se on henkilökohtainen eli muut käyttäjät eivät pääse käsiksi sen sisältöön.

Tabs

Tarkka ohje

Työasemalla kotihakemistosi löytyy seuraavasti

• Klikkaa Start-painiketta
  • Klikkaa Computer-linkkiä
  • Kotihakemisto näkyy Network Location -ryhmässä  Z-verkkolevynä

AD 7

• Työaseman Documents-hakemistoon tallennetut tiedostot ohjautuvat Z-verkkolevyn alihakemistoon My Documents.
  • Työpöydälle (Desktop) tallennetut tiedostot ohjautuvat Z-verkkolevyn alihakemistoon Desktop

Kotihakemistoon tallentaminen ja tiedostojen avaaminen

• Tiedostojen tallentaminen kotihakemistoon onnistuu ohjelmissa normaalisti käyttäen File -valikon Save as... -komentoa.
  • Tallennuksen valintaikkuna avautuu ruudulle. Sen vasemmasta reunasta voit valita tallennushakemistoksi Z-levyasemana näkyvän kotihakemiston
  • Tiedostojen avaaminen onnistuu vastaavasti ohjelmien File-valikon Open-komennolla

Ad open