IT-laitteiden kierrätys ja poisto Helsingin yliopistolla

Huomioi seuraavat seikat, kun yksikkösi luopuu vanhasta tietokoneesta tai korvaa sen uudella:

• Vanhoja laitteita ei saa myydä tai lahjoittaa eteenpäin. Tietotekniikkakeskus toimittaa kaikki it-laitteet kierrätyksestä vastaavalle yhteistyökumppanille.
    • Tietotekniikkakeskus tyhjentää kaikkien kierrätyspalveluun toimitettavien tietokoneiden kovalevyt tietoturvallisesti Helsingin yliopiston tiloissa ennen niiden poistoa.
    • Värikasettien kierrätyksestä vastaa Unigrafia.