IT-laitteiden kierrätys ja poisto Helsingin yliopistolla

Pikaohje

Huomioi seuraavat seikat, kun yksikkösi luopuu vanhasta tietokoneesta tai korvaa sen uudella:

• Vanhoja laitteita ei saa myydä tai lahjoittaa eteenpäin. Tietotekniikkakeskus toimittaa kaikki it-laitteet kierrätyksestä vastaavalle yhteistyökumppanille.
  • Tietotekniikkakeskus tyhjentää kaikkien kierrätyspalveluun toimitettavien tietokoneiden kovalevyt tietoturvallisesti Helsingin yliopiston tiloissa ennen niiden poistoa.
  • Värikasettien kierrätyksestä vastaa Unigrafia.

Tarkemmat ohjeet IT-laitteiden kierrätyksestä ja poistosta yliopistolla (Flammassa)