Office 365 Lumia-puhelimessa

Tarkka ohje

Voit käyttää Office 365 -sähköpostia Lumia-puhelimilla. Tässä ohjeessa kuvataan sähköpostin ja kalenterin käyttöönotto Nokia Lumia 820 -puhelimella, jossa on Windows Phone 8.0 -käyttöjärjestelmä. Ohjetta voi soveltaa muille Windows-puhelimille.

HUOM: Jos sinulla on jo ennestään sähköpostitilejä puhelimessa, voit poistaa ylimääräiset ennen uuden asentamista. Kahta samannimistä tiliä ei saa olla käytössä yhtä aikaa.
Ohje tilin poistamiseksi

Ottaessasi yliopiston Office 365 -palvelun käyttöösi mobiililaitteilla annat samalla ylläpidolle oikeuden etähallita kyseistä laitetta. Ylläpito voi tarvittaessa tyhjentää kaikki laitteen tiedot. Tämä koskee sekä HY:n omistamia että yksityisesti hankkimiasi laitteita.

Ylläpito aktivoi etäpyyhinnän ainoastaan silloin, kun on perusteltu syy epäillä, että laite on päätynyt vääriin käsiin (esim. varastettu) ja on mahdollisuus, että tärkeää dataa päätyy vääriin käsiin. Tällöin etäpyyhintää pyytäneen henkilön henkilöllisyys tarkistetaan. Ylläpitäjien puhelimelle tekemistä toimenpiteistä kertyy lokitieto.

Voit itse etäpyyhkiä omassa käytössäsi olevat laitteet näillä ohjeilla.

Sähköpostin käyttöönotto

• Pyyhkäise aloitusnäyttöä vasemmalle.

Outlookin asennus vaihe 1

• Avaa Asetukset.

Outlookin asennus vaihe 2

• Avaa sähköposti + tilit.

Outlookin asennus vaihe 3

• Valitse lisää tili.

Outlookin asennus vaihe 4

• Valitse Outlook.
  • HUOM: Uudemmissa Lumioissa lista voi olla erilainen. Valitse silloin Exchange (seuraavat kaksi kuvaa).

Outlookin asennus vaihe 5

• Kirjoita sähköpostiosoitteesi kenttään (1).
  • Kirjoita salasanasi kenttään (2).
  • Napsauta kirjaudu sisään (3).

Outlookin asennus vaihe 6

• Kirjoita käyttäjätunnus muodossa käyttäjätunnus@ad.helsinki.fi (4).
  • Toimialue-kenttä jätetään tyhjäksi (5).
  • Napsauta kirjaudu sisään (6).
  • HUOM: Jos puhelin kysyy palvelimen nimeä, syötä outlook.office365.com
    HUOM: jotkin muut puhelinmallit saattavat antaa virheilmoituksen. Klikkaa "Lisäasetukset" ja syötä Palvelin nimi -kenttään outlook.office365.com.

Outlookin asennus vaihe 7

• Postitilin luominen on nyt valmis. Uusi postitili näkyy listassa alimmaisena.

Outlookin asennus vaihe 8

• Voit muuttaa tilin asetuksia napsauttamalla sen nimeä. Voit esimerkiksi vaihtaa tilin nimen tai määrittää milloin uusi sisältö noudetaan palvelimelta.

Outlookin asennus vaihe 9