Windows Phone kaupan käyttäminen

Windows Phonen kaupasta voi ladata erilaisia sovelluksia. Tässä ohjeessa neuvotaan VPN-ohjelman asennus, mutta ohjetta voi soveltaa myös muidenkin sovelluksien asennukseen. Maksullisia sovelluksia on tarjolla, mutta yliopisto ei kustanna kaupasta ostettuja ohjelmia.

Ohje kirjoitettu Lumia 820 puhelimelle, mutta soveltamalla voi käyttää muihinkin Windows Phone-malleihin.

Tabs

Tarkka ohje
  • Avaa Kauppa ohjelmavalikosta

• Klikkaa suurennuslasi-kuvaketta Kauppa-näkymän alareunassa.

• Kirjoita hakusana "Junos" tai "junos pulse vpn"
  • Paina Nuoli eteenpäin -merkkiä näppäimistöstä (= Enter)
  • Hakutuloksia voi tulla useampia. Klikkaa listalta haluttua ohjelman kuvaketta.

• Avautuu tarkempi ohjelman esittelysivu, josta pääset asentamaan ohjelman klikkaamalla Asenna.

• Voit seurata asennusta yleiskatsaus-näytöltä tai sulkea Kaupan. Asennus jatkuu taustalla.

• Etsi ohjelma Ohjelmavalikosta. Se on nyt käytettävissä.

Paluu Windows Phone-pääsivulle

Katso Microsoftin oma ohje Kaupan käyttöön (avautuu uuteen ikkunaan) >>