Atlas.ti-lisenssin aktivointi

Kvalitatiivisen tiedon analysointiohjelmisto Atlas.ti on yliopistolaisten käytettävissä kampuslisenssillä. Tässä ohjeessa neuvotaan, miten aktivoit kampuslisenssin käyttöösi.

Huom! Lisenssi toimii vain helsinki.fi -sähköpostiosoitteilla!

1. Luo Atlas.ti-tili @helsinki.fi-sähköpostiosoitteella osoitteessa: my.atlasti.com (mikäli sinulla on jo tili @helsinki -osoitteella luotuna voit kirjautua sisään).
    2. Hae Ohjelmistojakelusta sanalla "Atlas.ti"
      • Napsauta Pyydä ohjelmisto.
      • Hyväksy käyttöehdot napsauttamalla Accept Eula
      • Napsauta Download
      • Saat Ohjelmistojakelusta kolmivaiheiset ohjeet Atlas.ti:n aktivointiin. Seuraa ohjeita. Ohjeessa on linkki Atlas.ti:n aktivointisivustolle.
    3. Kirjaudu aiemmin luomillasi tunnuksilla Atlas.ti:n aktivointisivustolle. Jos tietosi on oikein, napsauta Join License.
    4. Asenna Atlas.ti ja kirjaudu aiemmin luomillasi helsinki.fi -tunnuksilla sisään.

Tarkka ohje -välilehdellä kuvalliset ohjeet

Lisenssin aktivointi

Luo Atlas.ti-tili @helsinki.fi-sähköpostiosoitteella osoitteessa: my.atlasti.com. Mikäli sinulla on jo tili @helsinki -osoitteella luotuna, kirjaudu sisään.

Hae Atlas.ti hakusanalla Ohjelmistojakelusta (1) ja napsauta Pyydä ohjelmisto (2).

Hyväksy käyttöehdot napsauttamalla ruksi ruutuun Accept Eula.

Napsauta Download

Saat Ohjelmistojakelusta kolmivaiheiset ohjeet Atlas.ti:n aktivointiin. Seuraa ohjeita. Ohjeessa on linkki Atlas.ti:n aktivointisivustolle. Kirjaudu aiemmin luomillasi tunnuksillasi sisään. Jos tietosi on oikein, napsauta Join License.

Lisenssin aktivoinnin jälkeen My Invitations -kohta pitäisi aktivoitua ja pääset lataamaan ohjelman.

Ohjelman asennus

Lataa ja asenna ohjelmisto osoitteessa my.atlasti.com. Valittavissa on kolme tuotetta:

• Atlas.ti Windows
    • Atlas.ti Mac
    • Atlas.ti Web

Kirjaudu sisään Atlas.ti -sovelluksessa aiemmin luomalla tunnuksellasi. Atlas.ti tunnistaa lisenssin, kun olet kirjautunut sisään helsinki.fi -sähköpostiosoitteella luodulla tunnuksella.

Olethan yhteydessä Atlas.ti:n tukeen, jos kohtaat ongelmia tai kysymyksiä Atlas.ti:n käytöstä.