Etäkäytettävä työpöytä - Cubbli

Tämä ohje on tarkoitettu yliopiston keskitetyssä ylläpidossa oleville Cubbli-työasemille. Ohje Windows-koneille on täällä.

Etätyöpöytien liikenne on salattua, joten voit käyttää etätyöpöytää turvallisesti myös ilman vpn-yhteyttä.

Omilla Linux-koneilla voit käyttää virtuaalista etätyöpöytää selaimella osoitteessa https://vdi.helsinki.fi. Selainkäytöstä kerrotaan tarkemmin Windows-koneiden ohjeessa kappaleessa Koneella ei ole Horizon Clientiä / kotikone.

• Etsi ohjelma hakusanalla "horizon".
  • Klikkaa VMWare Horizon Client.

•  Klikkaa vdi.helsinki.fi.

•  Kirjaudu omalla tunnuksellasi ja salasanallasi.

• Valitse sopiva virtuaalinen työpöytä. Huomaa, että eri henkilöstöryhmille tarjolla olevien virtuaalityöpöytien määrä vaihtelee.
    Lisätietoa virtuaalityöpöydistä on täällä ja soveltuvin osin Windows-ohjeessa.
  • Anna palautetta