Itsepalvelu: Ohjelmat

• Software Center -ohje (asenna itse lisäohjelmia yliopiston koneille)
  • Ohjelmistojakelu (kotikoneelle ladattavia ohjelmia)
    • Ohjelmistojakelu on yliopiston lisensoimien ohjelmistojen jakelupalvelu, joka on tarkoitettu yliopiston henkilökunnalle ja opiskelijoille.
    • Ohjelmistovalikoima vaihtelee riippuen käyttäjän roolista yliopistolla. Henkilökunnan ohjelmistovalikoima on laajempi kuin opiskelijoiden.
    • Ohjeet ohjelmistojakelun käyttöön
  • Anna palautetta