Käyttöliittymän kielen vaihtaminen (Office 2010)

Office 2010 -ohjelmissa on mahdollista vaihtaa käyttöliittymän (valikkojen ja valintaikkunoiden) kieltä. Vaihtoehtoina on suomi, ruotsi ja englanti. Oletusarvona on Windows käyttöjärjestelmän kieli.

Tabs

Tarkka ohje
  • Valitse Windowsin Start-valikosta All Programs > Microsoft Office > Microsoft Office 2010 Tools > Microsoft Office 2010 Language Preferences.

Office-ohjelmien asetukset

• Voit vaihtaa muokkauskieltä kohdasta (1), näytön ja ohjeen kieltä kohdasta (2) ja ohjeen kieltä kohdasta (3). Oletuksena ohjeen kieli on sama kuin näyttökieli.

Office 2010 kielen asetus

• Valitse haluamasi kieli ja siirrä se listan ensimmäiseksi ikkunan vieressä olevilla nuolinäppäimillä.

Suomen asettaminen Officen oletuskieleksi

• Napsauta OK.
  • Vahvista kieliasetusten muutokset napsauttamalla OK.
  • Sulje kaikki käynnissä olevat Office-ohjelmat. Tekemäsi muutokset tulevat voimaan, kun käynnistät jonkin Office-ohjelman uudelleen.