Levynkuvan kirjoittaminen levylle CDBurnerXP-ohjelmalla (Win 7)

Tabs

Tarkka ohje

Windows 7:ssa on mahdollista polttaa levynkuvia suoraan käyttöjärjestelmästä ilman apuohjelmia. Tästä on erillinen ohje >>.

CDBurnerXP-ohjelmalla voi polttaa ISO-tiedostot levylle seraavasti:

• Avaa ohjelma napsautamalla Start > All Programs > CDBurnerXP.

ISO-tiedoston polttaminen CDBurnerXP-ohjelmalla

• Valitse Burn ISO image ja napsauta OK.

ISO-tiedoston polttaminen

• Etsi poltettava ISO-tiedosto napsauttamalla Browse-painiketta ja valitse asetuksista sopivat vaihtoehdot. Napsauta Burn disc –painiketta.

Kirjoitettavan ISO-tiedoston valintaikkuna

• ISO-tiedoston kirjoittaminen levylle alkaa.

CDBurnerXP levylle kirjoittaninen alkaa

• Levy on valmis. Napsauta OK ja sulje muut auki olevat ikkunat.

ISO-tiedosto on kirjoitettu levylle