Levynkuvan siirtäminen virtuaaliseen levyasemaan (Win 7)

Tarkka ohje

Virtual CloneDrive -ohjelmalla voi liitää levynkuvan tietokoneen levyasemaksi. Virtuaalinen asema toimii kuten oikea CD- tai DVD-levy.

ISO-tiedoston käyttäminen:

• Monet ohjelmistojakelusta saatavat asennuspaketit voi ladata omalle koneelle ISO-tiedostona.
  • Kun olet ladannut koneellesi ISO-tiedoston, kaksoisnapsauta sitä.

ISO-tiedoston avaaminen virtual CloneDrive -ohjelmalla

• Voit aloittaa ohjelman asentamisen napsauttamalla Run Autorun.exe.

Virtual CloneDrive autorun

• Jos asennus ei käynnisty automaattisesti:

• Ohjelma luo uuden virtuaalisen levyaseman, joka on näkyvissä Computer -ikkunassa. Napsauttamasi ISO-tiedosto siirtyy kyseiseen levyasemaan. Voit käyttää ISO-tiedostoa kuin normaalia levyä. Asennus alkaa kaksoisnapsauttamalla levy aseman kuvaketta.

Virtual CloneDrive -ohjelman virtuaalilevyasemat