Office 365: Ensimmäisen tilin luonti (Outlook 2013)

Ohje on kirjoitettu vanhemmille ohjelmaversioille, mutta toimii pääosin samaan malliin. Suurin muutos on ulkoasussa. Päivitämme ohjeen kun ehdimme.

Tabs

Tarkka ohje

Tämä ohje koskee yliopiston keskitetyssä hallinnassa olevan koneen asetusten säätämistä. Katso täältä ohjeet kotikoneelle

• Käynnistä Outlook (Start > All Programs > Microsoft Outlook 2013). Ensimmäistä kertaa avatessa avautuu asennusvelho, jonka avustuksella pääset helposti alkuun. Paina Next.
  • Kun Outlook käynnistetään ensimmäistä kertaa, ohjelma kysyy halutaanko lisätä uusi sähköpostitili.
  • Napsauta Next.
  • Ohjelma tunnistaa automaattisesti tiedot sisäänkirjautuneesta tunnuksesta.
  • Paina Next

• Outlook etsii sähköpostiosoitteen perusteella palvelinasetukset automaattisesti.
  • Seuraavaksi kysytään kirjautumista Office 365-palveluun. Kone ehdottaa etunimi.sukunimi@helsinki.fi -tunnusta. Vaihda tunnus muotoon tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi).
  • Kirjoita salasanasi ja napsauta OK.

Voit myös valita Remember my creditentials. Mikäli et halua laittaa ruksia ruutuun, salasana kysytään käynnistyksessä aina avattaessa.

• Jos sähköpostilaatikko on olemassa ja salasana on annettu oikein, tilin luonti onnistuu.
  • Napsauta Finish.

Outlook avautuu ja pääset nyt käyttämään sähköpostiasi. Palvelin tekee taustalla vielä viimeistelyä, ja postien latautuminen voi vielä jonkun aikaa.

Jatka tästä Outlookin käyttöohjeisiin.