SAP: Ponnahdusikkunat eivät avaudu (Mozilla Firefox, Windows)

SAP-järjestelmä käyttää ponnahdusikkunoita. Firefox-selaimessa ponnahdusikkunat on oletusarvoisesti estetty ja näytölle tulee ilmoitus niiden sallimisesta. SAP-järjestelmän käyttöliittymässä kysymys vilahtaa nopeasti näkyvillä, mutta katoaa heti. Käytännössä ongelman huomaa siitä, että laskut ja muistiot eivät avaudu.

Tabs

Tarkka ohje

Ponnahdusikkunat sallitaan seuraavasti

• Valitse Tools-valikosta Options.

• Valitse Content-välilehti (1).
  • Napsauta Exceptions-painiketta (2).

• Kirjoita SAP-palvelimien nimet avautuvan ikkunan Address of web-site -kenttään yksi kerrallaan (1) ja napsauta kunkin jälkeen Allow-painiketta (2).
  • Lisättävien SAP-palvelimien osoitteet ovat (huomaa https):
    • https://sapwww.it.helsinki.fi
    • https://saqwww.it.helsinki.fi
    • https://sadwww.it.helsinki.fi
    • https://saswww.it.helsinki.fi
    • https://saphr.it.helsinki.fi

• Kun kaikki tarvittavat poikkeukset on lisätty (1), paina Close-painiketta (2).

• Sulje Options-välilehti.