SAP: Ponnahdusikkunat eivät avaudu (Mozilla Firefox, Windows)

SAP-järjestelmä käyttää ponnahdusikkunoita. Firefox-selaimessa ponnahdusikkunat on oletusarvoisesti estetty ja näytölle tulee ilmoitus niiden sallimisesta. SAP-järjestelmän käyttöliittymässä kysymys vilahtaa nopeasti näkyvillä, mutta katoaa heti. Käytännössä ongelman huomaa siitä, että laskut ja muistiot eivät avaudu.

Ponnahdusikkunat sallitaan seuraavasti

• Valitse Tools-valikosta Options.
    • Jos Tools-valikkoa ei näy, paina Alt-näppäintä.
  • Valitse Privacy & Security-välilehti (1).
  • Rullaa kohtaan Permissions (2).
  • Klikkaa Block pop-up windows -kohdassa Exceptions (3).
  • Kirjoita SAP-palvelimien nimet avautuvan ikkunan Address of web-site -kenttään yksi kerrallaan (1) ja napsauta kunkin jälkeen Allow-painiketta (2).
  • Lisättävien SAP-palvelimien osoitteet ovat (huomaa https):
  • https://sapwww.it.helsinki.fi
  • https://saqwww.it.helsinki.fi
  • https://sadwww.it.helsinki.fi
  • https://saswww.it.helsinki.fi
  • https://saphr.it.helsinki.fi
  • Kun kaikki tarvittavat poikkeukset on lisätty (1), klikkaa Save Changes -painiketta (2).
  • Sulje Options-välilehti.