Selaimen kotisivun vaihtaminen

Tarkka ohje

Kotisivu eli aloitussivu on verkkosivu, jolle verkkoselain siirtyy käynnistyksen yhteydessä tai selaimen koti-painiketta napsauttaessa. Voit vaihtaa sivun itse haluamaksesi.

Kotisivun vaihtaminen Firefox-selaimessa

• Valitse valikkoriviltä Tools > Options.

Kotisivun vaihtaminen firefoxissa

• Valitse General-välilehti.
  • Kirjoita Home Page -kenttään kotisivun osoite.

Kotisivun vaihtaminen firefoxissa

• Napsauta OK.

Käytä pysyviä palveluosoitteita, esimerkiksi https://webmail.helsinki.fi
sen sijaan, että valitsisit sivun Use Current Page -painikkeella.
Avoimen sivun asettaminen kotisivuksi

Kotisivun vaihtaminen Internet Explorer -selaimessa

• Valitse oikeasta yläkulmasta rataskuvake > Internet options.

IE9 rataskuvake

• Valitse General-välilehti.
  • Kirjoita kotisivun osoite Home Page -kenttään.

Kotisivun asettaminen internet explorerissa

• Napsauta OK.

Käytä pysyviä palveluosoitteita, esimerkiksi https://webmail.helsinki.fi
sen sijaan, että valitsisit sivun Use current -painikkeella.
Avoimen sivun valinta kotisivuksi