Selaimen kotisivun vaihtaminen

Kotisivu eli aloitussivu on verkkosivu, jolle verkkoselain siirtyy käynnistyksen yhteydessä tai selaimen koti-painiketta napsauttaessa. Voit vaihtaa sivun itse haluamaksesi.

    Kotisivun vaihtaminen Firefoxissa

    • Valitse valikkoriviltä Tools > Options.

      ""
       

    • Valitse General-välilehti.
    • Kirjoita Home Page -kenttään kotisivun osoite.

      ""

    • Napsauta OK.

    Käytä pysyviä palveluosoitteita, esimerkiksi https://flamma.helsinki.fi/
    sen sijaan, että valitsisit sivun Use Current Page -painikkeella.
    ""

     

    Anna palautetta

    Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

    Kuinka parantaisit ohjeistusta?
    Takaisin ylös