Sisällysluettelo (Word 2013)

Tarkka ohje

Sisällysluettelon luominen

Jos olet käyttänyt asiakirjassa joko Wordin valmiita otsikkotyylejä tai itse muokkaamiasi otsikkotyylejä, sisällysluettelon luominen tapahtuu seuraavasti:

• Vie kursori siihen kohtaan, johon haluat luoda sisällysluettelon, esimerkiksi aivan asiakirjan alkuun.
  • Avaa REFERENCES (VIITTAUKSET) -välilehdeltä Table of Contents (Sisällysluettelo).
  • Valitse avautuvasta valikosta sopiva muotoilu.

Sisällysluettelon luominen

• Alasvetovalikon kohdasta Custom Table of Contents (Mukauta sisällysluetteloa) pääset muokkaamaan sisällysluettelon ulkoasua, jos valmiit mallit eivät ole sopivia.

Sisällysluettelon mukauttaminen

Avautuvassa ikkunassa pääset muokkaamaan sisällysluettelon ulkoasua.

• Kohdassa 1 on esikatselukuva siitä, mille sisällysluettelo näyttää paperille tulostettuna ja kohdassa 2 esikatselukuva verkkosivuksi tallennetusta dokumentista. Molemmat ovat dynaamisia ja päivittyvät, kun teet muutoksia sisällysluetteloon.
  • Kohdasta 3 voit muuttaa sivunumeroinnin esitystapaa.
  • Kohdasta 4 voit määritellä toimiiko sisällysluettelo hyperlinkkeinä.
  • Kohdasta 5 voit vaihtaa sisällysluettelon muotoilua.
  • Kohdasta 6 voit määritellä, kuinka monta otsikkotasoa otetaan mukaan sisällysluetteloon.
  • Kohdasta 7 pääset lisäasetuksiin
  • Kun olet saanut muokattua sisällysluettelon mieleiseksesi napsauta OK.

Sisällysluettelon muotoilua

Sisällysluettelon päivittäminen

Jos asiakirjan sivunumerointi muuttuu tai muokkaat otsikoita, voit päivittää jo luotua sisällysluetteloa. Voit päivittää joko pelkät sivunumerot tai koko sisällysluettelon, jolloin myös asiakirjaan tehdyt muutokset otsikkoteksteihin tulevat sisällysluetteloon.

• Napsauta hiiren oikeanpuoleisella painikkeella sisällysluetteloa.
  • Valitse Update Field (Päivitä kenttä).

Sisällysluettelon päivittäminen

• Valitse mitä päivitetään ja napsauta OK.

Sisällysluettelon päivittäminen

Lue lisävinkkejä sivunumeroinnin erikoisuuksista