Virtual CloneDrive -ohjelman asennus

Tarkka ohje

Tämä ohje on tarkoitettu kotikoneille.

Virtual CloneDrive on ohjelma, jolla voidaan liittää ISO-levynkuva virtuaalliseksi levyasemaksi. Virtuaalinen asema toimii kuten oikea CD- tai DVD-levy.

Virtual CloneDrive -ohjelman lataaminen:

• Tallenna tiedosto kotikoneella paikkaan, josta löydät sen helposti haun valmistuttua.
    ClonDrive-asennuspaketin tallentaminen

Virtual CloneDrive -ohjelman asentaminen:

• Ohjelman kopioiduttua kotikoneelle aloita ohjelman asennus kaksoisnapsauttamalla asennuspaketin kuvaketta.
    CloneDrive-ohjelman asennus

• Napsauta Yes, jos tietokone kysyy asennuslupaa.
    CloneDrive-ohjelman asennus

• Hyväksy lisenssiehdot napsauttamalla I Agree.
    CloneDrive-ohjelman lisenssiehdot

• Katso, että Type of install -kohdassa lukee Full ja napsauta Next-painiketta.
    CloneDrive-ohjelman komponenttien valinta

• Asennuskansiota ei kannata vaihtaa ilman pätevää syytä. Napsauta Install-painiketta. Asennus alkaa.
    CloneDrive-ohjelman asennuskansion valinta

• Kun asennus on valmis, napsauta Close-painiketta.
    CloneDrive-ohjelman asennus on valmis