Skannaus oppimiskeskus Aleksandriassa

Näin skannaat helposti ja nopeasti.

Tarkka ohje

Oppimiskeskus Aleksandrian toisesta ja neljännestä kerroksesta löytyy skannereita. Muistathan, että skannereilla varustettuja koneita käytetään yksinomaan skannaamiseen.

Helppo ja nopea skannaus automaattitoiminnolla:

• Tuplaklikkaa työpöydällä olevaa Epson Scan -kuvaketta.
  • Uusi ikkuna avautuu. Laita dokumenttisi skanneriin siten, että skannattava materiaali on alaspäin
  • Valitse oikeasta yläkulmasta Full Auto Mode. Customize-painikkeesta aukeaa valikko, jossa voit muuttaa skannaamisen asetuksia.
  • Kun kaikki on valmista, napsauta Scan-painiketta.
  • Hetken kestävän skannausprosessin päätyttyä aukeaa ikkuna, johon skannaamasi kuvat on tallennettu. Ne ovat nyt normaalisti käytettävissä.
  • Jos haluat skannata uuden sivun, laita se skanneriin ja napsauta jälleen Scan-painiketta.

Muista ottaa alkuperäinen aineisto skannerista mukaasi.