Skannaus oppimiskeskus Aleksandriassa

Näin skannaat monipuolisemmin.

Tarkka ohje

Skannaus oppimiskeskus Aleksandriassa

Oppimiskeskus Aleksandrian toisesta ja neljännestä kerroksesta löytyy skannereita. Muistathan, että skannereilla varustettuja koneita käytetään yksinomaan skannaamiseen.

Monipuolisempi skannaus Professional -tilassa:

• Avaa Epson Scan -sovellus tuplaklikkaamalla työpöydällä olevaa Epson Scan -kuvaketta. Valitse ikkunan yläosasta skannaustilaksi Professional Mode(1).
  • Aseta aineisto skannerin lasille. Klikkaamalla Preview-painiketta (2) näet skannattavan aineiston esikatselussa.

• Klikkaa avautuneesta ikkunasta Marquee-työkalusarjan rajauspainiketta(3) eli kuvaketta, jossa on vihreä neliö. Rajaa skannattava alue siirtämällä muurahaisenpolkuviivoja nuolien osoittamiin suuntiin. Älä sulje ikkunaa, vaan klikkaa edellinen ikkuna aktiiviseksi.

• Klikkaa Scan-painiketta (4) (ks. sivun ensimmäinen kuva).
  • Avautuvassa ikkunassa kysytään yksityiskohtia tiedoston tallentamisesta. Valitse Location-kohdasta vaihtoehto Other(5) ja valitse haluamasi tallennuspaikka Browse-painikkeella (6). Prefix-kentällä ei ole merkitystä, koska tiedoston pääsee nimeämään myöhemmin. Valitse tiedostomuoto, esim. jpg. Klikkaa lopuksi OK (7).

• Muista ottaa alkuperäinen aineisto skannerista mukaasi.