Tiedostojen synkronointi käsin (Windows 7)

Tarkka ohje

My Documents (Omat tiedostot) -hakemiston ja tietokoneen työpöytäsi (Desktop) tiedostot yhdenmukaistetaan (synkronoidaan) verkkolevyn kotihakemistosi kanssa vasta kirjautuessasi ulos työasemalta. Toisinaan on hyödyllistä synkronoida ne käsin. Näin voit päivittää tiedostosi välittömästi palvelimelle.

• Napsauta Start-kuvaketta.
  • Valitse All Programs (Kaikki ohjelmat) > Accessories (Apuohjelmat) >
    Sync Center (Synkronointikeskus

synkronointi

synkronointi

• Napsauta hiiren vasemmalla painikkeella kohtaa Offline files (Offline-tiedostot)
  • Napsauta työkalurivin Sync (Synkronointi) -painiketta