Tiedostonhallinta VDI-ympäristössä

Virtuaalista työasemaympäristöön (VDI) kirjaudutaan yliopiston tunnuksella, eli samalla tunnuksella kuin yliopiston työasemille. Tämän ansiosta VDI-ympäristössä on käytettävissä osittain samat tiedostot kuin omalla työasemalla.

Suositeltava paikka tallentaa virtuaaliseen ympäristöön siirrettävät tiedostot tai sieltä tallennettavat tiedostot on joko Desktop (Työpöytä) tai My Documents (Omat tiedostot) -kansio.

Kun tiedosto tallennetaan VDI ympäristossä Desktop (Työpöytä) -kansioon, ovat tiedostot käytettävissä myös omalla koneella Desktop-kansiossa.

  VDI-ympäristö: My Documents

  Kun tiedostoja siirretään virtuaalisessa ympäristössä olevaan järjestelmään, annetaan tiedostopolun alku muodossa Z:\Desktop tai Z:\Documents riippuen kummassa paikassa siirrettävät tiedostot sijaitsevat, kuvan esimerkissä Z:\Desktop\137 Humanistinen yopisteet.

  Anna palautetta

  Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

  Kuinka parantaisit ohjeistusta?
  Takaisin ylös