Office 365 kotikoneella (Outlook 2013)

Tässä ohjeessa kerrotaan kuinka Outlook 2013 säädetään käyttökuntoon kotikoneella.

Office-paketin asennusohjeen kotikoneelle löydät täältä.

Huom! Jos teet asennuksen muualla kuin yliopiston verkossa (esim. Eduroam) on muistettava käyttää VPN-yhteyttä (lue ohjeet täältä)

Jos käytät yliopiston keskitetyn hallinnan konetta yliopiston verkossa, asennusohje löytyy täältä.

Tabs

Tarkka ohje

Kun käynnistät Outlookin ensimmäisen kerran, käynnistyy asennusvelho, joka neuvoo asetusten laittamisessa askel askeleelta. Aloita valitsemalla Next (Seuraava).

• Ohjelma kysyy ensin haluatko luoda uuden sähköpostitilin. Vastaa Next (Seuraava).

• Seuraavaksi ohjelma pyytää sinua syöttämään sähköpostitilin tiedot.
      • E-mail Address (sähköpostiosoite) -kenttään laitetaan sähköpostiosoite muodossa etunimi.sukunimi@helsinki.fi
      • Password (salasana) -kenttään laitetaan käyttäjätunnuksen salasana

Paina Next (seuraava)

• Outlook etsii nyt sähköpostiosoitteen perusteella palvelinasetukset automaattisesti. Kun tiliasetukset ovat oikein, pyydetään kirjautumaan omalla käyttäjätunnuksella. Valitse Use another account(Käytä toista tiliä).

Syötä tiedot:

• Käyttäjätunnus muodossa tunnus@ad.helsinki.fi (1).
    • Käyttäjätunnuksesi salasana (2)
    • Napsauta OK (3)

Tämän jälkeen saattaa vielä tulla turvallisuusvaroitus, joka hyväksytään valitsemalla Yes.

Security Alert

Lopuksi saat yhteenvedon siitä mitä on tehty. Tässä vaiheessa voit myös lisätä toisen tilin (1) tai jatkaa sähköpostiin valitsemalla Finish (2).

Vielä ennen itse sähköpostiin pääsyä pitää valita turvallisuusasetukset. Valitse Install updates only (Asenna vain päivitykset), mikäli et halua osallistua Microsoftin kehitysohjelmaan. Jatka valitsemalla Accept (Hyväksy).