Outlook 2013: Tehtävät

Tehtävä on Outlookissa mikä tahansa kohde, jota on seurattava valmistumisen asti. Voit luoda tehtäviä monella eri tavalla, esimerkiksi Tehtävät-välilehdeltä Uusi tehtävä -komennolla, liputtamalla sähköpostiviestin tai raahaamalla kalenterimerkinnän alareunan siirtymisruudun Tehtävät-kohtaan. Luodut tehtävät näkyvät kaikki yhdellä silmäyksellä Tehtävät-välilehdellä.

Tabs

Tarkka ohje

Tehtävän luominen liputtamalla viesti

Viestin voi merkitä seurattavaksi tehtäväksi seuraavasti:

• Napsauta viestiä hiiren kakkospainikkeella.Viestin liputtaminen tehtäväksi
  • Viesti on Tasks (Tehtävät) -välilehdellä tehtävälistalla.

Viesti tehtävälistalla

Tehtävän luominen raahaamalla kohde siirtymispalkkiin

• Voit luoda tehtäviä raahaamalla kohteen, esimerkiksi viestin tai kalenterimerkinnän siirtymispalkin Tasks (Tehtävät) -tekstin päälle.

Tehtävän luominen raahamalla

• Uusi ikkuna aukeaa.
  • Kalenterimerkinnän tiedot siirtyvät tehtävään. Voit vielä muokata niitä ennen tehtävän tallentamista (1).
  • Tallenna tehtävä (2).

Tehtävän tallentaminen

Tehtävän luominen valikosta

• Tehtäviä voi luoda Tasks (Tehtävät) -välilehdeltä seuraavasti:
  • Napsauta New Task (Uusi tehtävä).

Tehtävän luominen valikosta

• Täytä tarvittavat tiedot.
  • Kohdasta (1) voit antaa tehtävälle nimen.
  • Kohdasta (2) voit määrittää alku- ja loppuajan.
  • Kohdasta (3) voi määritellä missä vaiheessa tehtävä on.
  • Kohtaan (4) voit kirjoittaa tehtävää koskevia muistiinpanoja.
  • Lopuksi tallenna tehtävä (5).

Tehtävän tietojen syöttäminen

Tehtävän poistaminen

Kun olet saanut tehtävälistalla olevan työn valmiiksi ja haluat poistaa sen listalta, merkitse työ tehdyksi tai poista siihen liittyvä lippu. TEHTÄVÄN POISTAMINEN POISTAA SEN KOKONAAN OUTLOOKISTA. Esimerkiksi, jos olet liputtanut sähköpostiviestin seuraamista varten, viestistä syntyy tehtävä. Tehtävän poistaminen tehtävälistalta poistaa myös alkuperäisen sähköpostiviestin.

• Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtävää.
  • Avaa Follow up (Seuranta).
  • Valitse oikea vaihtoehto.

Tehtävän poistaminen

Microsoftin ohjesivu >> (Outlook 2007)