OWA (Outlook Web App): Tehtävät

Tehtävä on mikä tahansa kohde, jota on seurattava valmistumisen asti. Voit luoda tehtäviä Tehtävät-välilehdeltä uusi tehtävä -komennolla tai liputtamalla sähköpostiviestin. Luodut tehtävät näkyvät kaikki yhdellä silmäyksellä Tehtävät-välilehdellä.

Tabs

Tarkka ohje

Office 365 on Microsoftin tarjoama palvelu, jota se kehittää omien aikataulujensa mukaan. Ohjeistuksessa voi esiintyä eroavaisuuksia käyttäjän näkymään verrattuna. Jokaisen sivun alareunassa on linkki palautelomakkeeseen, jolla voit ilmoittaa olennaisista muutoksista.

Tehtävän luominen liputtamalla viesti

• Voit luoda sähköpostista tehtävän napsauttamalla lipun kuvaa hiiren ykköspainikkeella. Kakkospainike avaa valikon (kuvassa), josta voit määritellä tehtävälle määräpäivän.

Sähköpostin merkitseminen tehtäväksi

Tehtävän luominen valikosta

• Avaa Tasks (Tehtävät) -välilehti.

• Napsauta new task (uusi tehtävä) -tekstiä.

• Täytä kenttään (1) tehtävän kuvaus.
  • Valitse tehtävän määräpäivä (2).
  • Kentään (3) voit kirjoittaa tehtävään liittyviä tietoja.
  • Kohdasta (4) aukeaa lisää tietokenttiä.
  • Napsauta SAVE (TALLENNA) (5), kun tiedot ovat kunnossa.

• Tehtävä näkyy tehtävälistassa (1).
  • Yläreunasta voit vaihtaa näkymää kaikkien tehtävien, vain aktiivisten, myöhässä olevien ja valmiiden tehtävien välillä (2).

Tehtävän poistaminen

• Tehtävän voi poistaa valitsemalla ensin tehtävän aktiiviseksi ja napsauttamalla sitten rastia (2). Kuvassa kirjekuori (1) muistuttaa, että tehtävä on luotu sähköpostista. Tehtävän poistaminen tällä tavalla poistaa samalla siihen liittyvän sähköpostin.

Tehtävän poistaminen'

• OWA varoittaa sähköpostiviestin poistumisesta.

Varoitus sähköpoestin poistumisesta

• Parempi tapa on joko poistaa tehtävään liittyvä lippu tai merkitä tehtävä valmiiksi. Tällä lailla alkuperäinen viesti säilyy sähköpostissa.

Tehtävän liputtaminen