Enigmailin lisääminen Thunderbirdiin

Tässä ohjeessa kuvataan miten Thunderbirdiin asennetaan Enigmail-lisäosa, joka mahdollistaa viestien allekirjoitukset ja salauksen.

Tabs

Tarkka ohje

Kun olet asentanut GnuPG:n koneellesi, se pitää vielä liittää sähköpostiohjelmaasi.

Thunderbirdin käytöstä on lisää ohjeistusta Helpdeskin sivuilla >>.

• Avaa Thunderbirdin lisäosien hallinta
  • avaa valikosta Tools kohta Add-ons
  • valitse välilehti Get add-ons
  • tee haku termillä enigmail.

Enigmail-lisäosan etsiminen thunderbirdiin

• Asenna Enigmail klikkaamalla hakutuloksesta löytyvää painiketta Install.

Enigmail-lisäosan haku onnistui

• Käynnistä Thunderbird uudestaan, kun lisäosa on asentunut.

Thunderbirdin uudelleenkäynnistys Enigmailin asentamisen jälkeen