7-Zip

Tarkka ohje

7-zip-ohjelma

7-zip on ilmainen ohjelma, jolla voidaan luoda ja purkaa zip-tiedostoja sekä muita yleisimpiä pakattuja tiedostomuotoja kuten 7z ja tar. Se on asennettuna yliopiston koneille, mutta tarvittaessa voit ladata ja asentaa sen myös kotikoneellesi.

Katso käyttöohjeita täältä.

7-zip-ohjelman asentaminen

Tämä ohje perustuu versioon 9.20 ja Windows 7 -käyttöjärjestelmään. Ohjelman kotisivulta voit ladata uudemman version kotikoneellesi.

• Lataa ohjelma tästä. Siirto alkaa muutamassa sekunnissa. Tallenna asennuspaketti koneellesi.7zip

• Kaksoisklikkaa ohjelman kuvaketta. Asennus alkaa.
    7zip

• Asennuskansiota ei kannata vaihtaa ilman pätevää syytä. Valitse Install.
  • Asennus alkaa. Asennuksen päätyttyä valitse Finish.

7zip