Internet Explorer 11 - Enterprise Mode

Internet Explorer 11:ssä on mahdollisuus käyttää selainta ns. Enterprise Modessa, joka mahdollistaa vanhojen websovellusten käyttämisen. Yliopistolla tällaisia yhteensopivuustilaa vaativia ohjelmia ovat esimerkiksi Talous SAP, SAP HR (myös vpn-portaalin kautta käytettynä) sekä laiterekisteri, ryhmähakemistojen hallintatyökalu sekä Altiris SD.

Mikäli aiemmin Internet Explorerissa toiminut sovellus ei toimi Internet Explorer 11:ssä, tai sovellus toimii virheellisesti, voit käyttää sitä Enterprise Mode -yhteensopivuustilassa.

Tabs

Tarkka ohje

Ota tila käyttöön seuraavasti:

• Avaa Internet Explorer 11.
  • Paina ALT-painiketta. Selaimen yläosaan tulee näkyviin työkalurivi.
  • Avaa Tools-valikko ja valitse Enterprise Mode.

Kun Enterprise Mode on päällä, näkyy Internet Explorerin osoiterivin alussa seuraavanlainen kuvake:

Jos haluat kytkeä Enterprise Moden pois, sinun on oltava täysin samalla sivulla kuin missä kytkit sen päälle: Esim. www.sivu.fi ja www.sivu.fi/etusivu ovat eri sivuja, vaikka sisältö olisi sama.

Lisätietoa Microsoftin sivuilla