Internet Explorer - Enterprise Mode

Internet Explorerissa on mahdollisuus käyttää selainta ns. Enterprise Modessa, joka mahdollistaa vanhojen websovellusten käyttämisen. Mikäli aiemmin Internet Explorerissa toiminut sovellus ei toimi Internet Explorerissa, tai sovellus toimii virheellisesti, voit käyttää sitä Enterprise Mode -yhteensopivuustilassa.

Ota tila käyttöön näin

• Avaa Internet Explorer.
  • Paina ALT-painiketta. Selaimen yläosaan tulee näkyviin työkalurivi.
  • Avaa Tools-valikko ja valitse Enterprise Mode.

Kun Enterprise Mode on päällä, näkyy Internet Explorerin osoiterivin alussa seuraavanlainen kuvake:

Jos haluat kytkeä Enterprise Moden pois, sinun on oltava täysin samalla sivulla kuin missä kytkit sen päälle: Esim. www.sivu.fi ja www.sivu.fi/etusivu ovat eri sivuja, vaikka sisältö olisi sama.