Dreamweaverin käyttöönotto

Dreamweaver on poistuva ohjelma yliopiston tuettujen ohjelmien valikoimasta. Ohjeita ei enää päivitetä. Yliopistolla siirrytään julkaisujärjestelmän käyttöön.

HY:n verkkosivujen uudistusprojektissa on siirrytty yksikkö- ja tutkimusyhteisöjen sivujen osalta pilotoinnista tuotantovaiheeseen.

Pilottiprojektien jälkeen uudistus etenee vaiheittain. Lue lisää Flammasta.

Tabs

Tarkka ohje

Ohje kirjoitettu Dreamweaver CS5-versiolle, mutta toimii samoin myös uudemmissa versioissa.

Dreamweaverin käyttöönotto

Ensin sinun tulee kytkeä www-hakemisto tietokoneesi verkkolevyksi.

Valitse Windows (vasemman alakulman pyöreä Start-painike) > Kaikki ohjelmat (All Programs) > Adobe Dreamweaver CS5

dw

Kun Dreamweaver on avautunut, valitse Site > New site

dw

Kirjoita avautuvassa ikkunassa:

• Site name -kenttään sivulle haluamasi nimi
  • Local Site Folder -kenttään päivityssivun sijainti (esim. W:\). Voit myös etsiä päivityssivun klikkaamalla Browse for folder -painiketta.

dw

Kun olet valmis, valitse Save ja sitten Done.

dw

Nyt päivityssivu ilmestyy oikealla puolella sijaitsevaan kenttään ja sivusto on valmis käytettäväksi.

dw