Henkilökohtaiset kotisivut

Yliopistolainen voi julkaista kotisivut yliopiston palvelimelle. Kotisivua varten mikroverkossa on käytössä levytilaa 10 gigatavua. Kotisivuhakemistoon katseluoikeus kaikilla käyttäjillä ja hakemisto on tarkoitettu vain www-materiaalin julkaisuun.
 

  Kotisivutila yliopiston palvelimella

  Kotisivu

  Blogi

  • Vaihtoehtoisesti voit myös tilata opetusteknologiakeskuksesta blogin, jolla on helppo ylläpitää omaa kotisivua. Lisäohjeita löydät yliopiston blogit-sivuilta.

  Kotisivujen tekeminen ja julkaiseminen

   

  Kotisivujen luomiseen voi käyttää erilaisia valmiita verkkosivuja tuottavia ohjelmia (wysiwyg) tai muokata html-koodia millä tahansa tekstieditorilla (esim. Software Centeristä löytyvä Notepad++). Verkossa on saatavilla valtava määrä erilaisia ja eri tarkoituksiin tarkoitettuja web-julkaisuohjelmia. Näistä voi jokainen itse kokeilla ja valita itselleen sopivan ratkaisun, tietotekniikkakeskus ei anna niiden suhteen suosituksia.

  Kotihakemisto verkkolevyksi

  Kotisivuhakemiston päivittäminen onnistuu yliopiston verkkoon liitetyllä tietokoneella. Kotisivun osoitteena on https://www.mv.helsinki.fi/home/kayttajatunnus/, jossa "kayttajatunnus" korvataan luonnollisesti omalla käyttäjätunnuksella.

  Anna palautetta

  Helsingin yliopiston IT-Helpdeskin ohjesivusto auttaa sinua työhösi liittyvissä IT-aiheisissa kysymyksissä. Kerro meille, miten voisimme parantaa ohjeitamme. Arvostamme suuresti palautettasi!

  Kuinka parantaisit ohjeistusta?
  Takaisin ylös