Kotisivuhakemisto verkkolevyksi (Cubbli)

Jos haluat tehdä tämän kotikoneellasi, muodosta ensin etäyhteys yliopiston verkkoon. Voit käyttää myös VPN-portaalia, mutta se soveltuu paremmin yksittäisten tiedostojen siirtoon, editointi onnistuu paremmin, kun kotisivuhakemistosi on verkkolevynä.

Tabs

Tarkka ohje

Kytke kotisivuhakemisto omalle koneellesi seuraavasti:

• Avaa Menu > Computer.

• Avaa File > Connect to Server.

• Täytä kentät:
  • Server: ad.helsinki.fi
  • Type: Windows share
  • Share: /web/k/ missä k on käyttäjätunnuksesi ensimmäinen kirjain. Esimerkiksi tunnuksen rkeskiva share on /web/r/
  • Folder: oma käyttäjätunnus, esimerkiksi rkeskiva
  • Domain name: ATKK (HUOM: ISOT KIRJAIMET!)
  • Username: oma käyttäjätunnus
  • Password: oma salasana
    • Voit halutessasi rastittaa Add bookmark ja kirjoittaa kirjanmerkin kohtaan Bookmark name.
  • Napsauta Connect.

• Kotisivuhakemistosi avautuu. Jos teit kirjanmerkin, se näkyy vasemmassa palkissa.