Outlook 2016 (Mac): Office 365 -sähköpostitilin lisääminen

Suosittelemme Outlook 2016 -versiota. Mikäli tätä versiota ei vielä löydy koneeltasi, saat sen asennettua yliopistovalikosta löytyvän Managed Software Centerin kautta itsepalveluna yliopiston Maceihin. Kotikoneille asennuksen voi suorittaa näillä ohjeilla.

Tabs

Tarkka ohje
  • Käynnistä Outlook.
  • Valitse Tools > Accounts ja lisää uusi sähköpostitili (Add Email Account).
  • Avautuu ikkuna, jossa kysytään lisättävän tilin sähköpostiosoite. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napsauta Continue.

Avautuu ikkuna, jossa kysytään työ- tai koulutilin tietoja (Work or school account).

• Vaihda ikkunassa olevaan kenttään sähköpostin tilalle käyttäjätunnuksesi muodossa: tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi)
  • Älä kirjoita salasanaa tähän. Kun napsautat Password-kohtaa, sinut ohjataan yliopiston palveluun.
  • Saavut yliopiston palveluun ja nyt voit antaa salasanasi pyydettyyn ruutuun.
  • Napsauta Sign in.
  • Kun tilitiedot ovat oikein, yhdistyy Outlook sähköpostitilillesi...

... ja Outlook on nyt konfiguroitu Office 365 -käyttöön. Voit napsauttaa Done.