Outlook 2019 (Mac): Office 365 -sähköpostitilin lisääminen

Macin Office-paketti on päivittymässä, lue lisää tästä tiedotteesta. Lue tarkemmat ohjeet Officen aktivointiin tästä ohjeesta.

Kotikoneille asennuksen voi tehdä näillä ohjeilla.

Tabs

Tarkka ohje

Käynnistä Outlook.
Valitse Tools > Accounts ja napsauta Add Email Account.

• Jos koneella on jo olemassa tili, napsauta vasemmassa alareunassa + -merkkiä > New Account

Avautuu ikkuna, jossa kysytään lisättävän tilin sähköpostiosoite.

Kirjoita käyttäjätunnus muodossa: tunnus@ad.helsinki.fi (esim. rkeskiva@ad.helsinki.fi) ja napsauta Continue.

Sinut ohjataan yliopiston kirjautumispalveluun ja nyt voit antaa salasanasi pyydettyyn ruutuun.

• Napsauta Sign in.

Kun tilitiedot ovat oikein, yhdistyy Outlook sähköpostitilillesi...

... ja Outlook on nyt konfiguroitu Office 365 -käyttöön. Voit napsauttaa Done.