OWA (Outlook Web App): Yhteystiedot

Voit tallentaa ja järjestää henkilöihin liittyviä tietoja luomalla yhteystietoja. Suppeimmillaan yhteystiedoissa voi olla henkilön nimi ja sähköpostiosoite, mutta niihin voi sisältyä myös useita puhelinnumeroita, katuosoitteita ja muita tietoja.

Tabs

Tarkka ohje

Office 365 on Microsoftin tarjoama palvelu, jota se kehittää omien aikataulujensa mukaan. Toiminnallisia ja ulkoasumuutoksia voi tulla ilman ennakkovaroituksia. Ohjeistuksessa voi esiintyä eroavaisuuksia käyttäjän näkymään verrattuna. Jokaisen sivun alareunassa on linkki palautelomakkeeseen, jolla voit ilmoittaa olennaisista muutoksista.

Yhteystiedon lisääminen sähköpostista

• Avaa viesti (1).
  • Napsauta lähettäjän nimeä (2).

• Uusi ikkuna aukeaa oikealle. Napsauta kolmea pistettä.
  • Napsauta Add to contacts (Lisää yhteystietoihin).
  • Osa tiedoista on jo täytettynä (1). Täytä lisäkenttiä tarpeen mukaan. Kun olet täyttänyt haluamasi lisätiedot, napsauta  Save (Tallenna) (2).

Katso ohjevideo

Yhteystiedon lisääminen alusta alkaen

• Napsauta vohveli-kuvaketta.
  • Napsauta People (Henkilöt) -kuvaketta.
  • Uusi ikkuna aukeaa. Avaa New (Uusi) -valikko.
  • Valitse Contact (Yhteyshenkilö).
  • Uusi ikkuna aukeaa. Täytä tiedot (1) ja napsauta lopuksi Save (Tallenna) (2).

Katso ohjevideo

Yhteystiedon muokkaaminen

Talletettuja yhteystietoja pääset muokkaamaan seuraavalla tavalla:

• Napsauta vohveli-kuvaketta.
  • Napsauta People (Henkilöt) -kuvaketta
  • Avaa Contacts (Yhteystiedot) -näkymä (1).
  • Valitse yhteystieto, jota haluat muokata (2).
  • Napsauta Edit (Muokkaa) (3).
  • Muokkaa tietoja (1).
  • Napsauta Save (Tallenna) (2).

Katso ohjevideo

Lue lisää Microsoftin sivuilta >>