Jaettujen Mappi-postilaatikoiden tilaaminen

Mappi/Webmailin tekninen alasajo tehtiin 5.6.

Mappi-sähköpostin postinkulku päättyi lopullisesti 5.6.2017. Postiin ei siis tämän jälkeen enää saavu eikä sieltä voi lähettää uusia viestejä.

Jos et ole jo siirtynyt Office 365 -postin käyttäjäksi, se on nyt tehtävä viipymättä. Katso ohjeet käyttöönottoon.

Vanhat viestit säilyvät Mappi-postin arkistossa vuoden 2017 loppuun. Jokainen käyttäjä vastaa omien postiensa kopioinnista Mappi/Webmail-postista Office 365 -postiin ennen kuluvan vuoden loppua. Lue ohjeet kopioimiseen.

Lisätiedot: Mappi-postin alasajo.

Tabs

Tarkka ohje

Jaetut ja tilatut postilaatikot näkyvät Webmailissa vasemman reunan palkissa:

Jaetut postilaatikot Webmailissa

Jos postilaatikkoa ei näy, se täytyy tilata seuraavasti:

• Valitse Folder Actions (Toiminnot kansioille) > Show All Mailboxes (Näytä kaikki kansiot).
    Näytä kaikki postilaatikot
  • Etsi oikea postilaatikko ja napsauta hiiren oikealla näppäimellä sen päällä. Valitse Subscribe (Tilaa).
    Tilaa jaettu postilaatikko Webmailissa
  • Tilattu postilaatikko ilmestyy vasemman reunan palkkiin. Tilaamattomat postilaatikot voi piilottaa näkyvistä valitsemalla Folder Actions (Toiminnot kansioille)> Hide Unsubscribed (Piilota tilaamattomat).